Sharm el Sheik (46)

 

OPIS

Sharm El Sheikh oduvek važi za najpoznatije mondensko letovalište Egipta. Nalazi se na 480 km od Kaira, na samom jugu sinajskog poluostrva. Obala je duga 15 km i čine je tri koralna zaliva Naama Bay, Sharks Bay i Nabqa Bay.

Egipat Sharm El Sheikh letovalište izdvaja kao najveći dragulj zemlje, a njegove lepote su neumitne. Mesto je poznato po dugim peščanim plažama koje imaju duge plićake, što ga čini izuzetnim za porodičan odmor. Ipak, ni mladi koji se odluče za leto u Egiptu neće ostati uskraćeni za dobar provod koji je zagarantovan uz diskoteke, kafiće i restorane kojih ima u izobilju.

Atrakcije po kojima je Šarm El Šeik letovanje poznato

Sharm El Sheikh Egipat smatra najlepšim letovalištem jer je okruženo beduinskim naseljima, planinama i pustinjom impresivnog izgleda. Naama Bay je najpoznatiji turistički centar Sharm El Sheikha u kojem se duž šetališta nalazi veliki broj hotela, kafića, restorana, prodavnica, što ga čini srcem događaja i večernjih provoda.

Sigurno je i da će Vam Sharm El Sheikh letovanje obeležiti sportovi na vodi, krstarenja, jahanje kamila i vožnja džipovima, a čak i ovo je samo deo iskustva koje ovo mesto donosi. Naime, položaj letovališta je sjajan, pa su Sharm El Sheikh izleti do antičke Petre i Jerusalima lako izdvodljivi.

Plaže Šarm El Šeik-a su raj za ronioce

Letovalište Sharm El Sheikh je mesto koje obiluje čarobnim plažama i koralnim grebenima, uz raznovrsni morski podvodni svet, što ga čini veoma interesantnim ljubiteljima ronjenja.

Sharm El Sheikh je dao Crvenom moru međunarodnu reputaciju kao jednog od izuzetnih svetskih ronilačkih destinacija na Crvenom moru. Sharm El Sheikh je za ronjenje najneverovatnija destinacija na Crvenom moru.

Bogat sadržaj koji nude Šarm El Šeik hoteli

Sigurno je da ćete među našom bogatom ponudom pronaći idealan smeštaj za sebe. Ono po čemu su Sharm El Sheikh hoteli popularni je definitivno ugostiteljstvo na vrhunskom nivou. U ponudi se nalaze hoteli sa različitim brojem zvezdica, od kojih mnogi nude i all inclusive ponudu.

Sharm El Sheikh letovanje će Vam sigurno biti nezaboravno ukoliko se odlučite za neki od Supernova Travel aranžmana. Osim ove destinacije, može posetiti i uvek traženu Hurgadu, a uz novosti na našem sajtu budite uvek informisani o popustima, akcijama kao first i last minute ponudama za svako letovanje.

Strana 1 od 4