★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, mini-bar

Opis

Lokacija: Elitni hotelski kompleks Coral Sea Sensatori u Sharm El Sheikh-u , na samoj obali Crvenog mora , namenjen je istinskom uživanju svih gostiju. Svaki detalj resorta je uređen sa posebnom pažnjom: predivan pogled na Nacionalni Park Ras Nasrani, mnoštvo aktivnosti, opuštajući spa tretmani, izuzetna kulinarska dostignnuća, izuzetno uređena peščana plaža (650 m) sa pontonom. Tajna ovog hotela je posebna posvećenost usluzi i svakom detalju u hotelu. Udaljen je 4 km od aerodroma, od centra Nama Bej 18 km a od popularnog zabavnog centra SOHO 3 km.

Hotelski sadržaj: Osim glavog restorana, hotel Coral Sea Sensatori u ponudi ima i 5 vrhunskih a la carte restorana: Casa Bianca (italijanski), Gokan (japanski i azijski), Tiran Diner&Beach Bar, The Stone grill (jedinstven koncept kulinarstva - priprema hrane na kamenju), Serene Beach Club (restoran morskih specijaliteta),
7 tematskih barova, menjačnicu, servis za pranje i peglanje, prodavnice, rent-a car i salon lepote.

Sport i zabava: Od sportskih sadržaja u hotelu Coral Sea Sensatori izdvaja se 5 velikih spoljašnjih bazena, spoljašnji đakuzi, dva bazena za decu (jedan sa toboganima) i luksuzno opremljen World Class Havana Spa centar. Pored nabrojanog, za goste hotela su dostupni idečija igraonica, bilijar, stoni tenis, tereni za tenis, fitnes i ronilački centar, razni sportovi na vodi, celodnevna animacija za odrasle i najmlađe goste. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.