50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, spa i velnes, aqua park
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Luksuzan hotel Albatros Aqua Park se nalazi u Hadabi, u blizini turističkog centra Mercato, udaljen 5 km od centra mesta Naama Bay, a od aerodroma 19 km. Gostima hotela je na raspolaganju, hotelski aqua park sa brojnim toboganima i raznim vodenim zanimacijama, kao i peškiri, ležaljke i suncobrani pored bazena i na peščanoj plaži hotela iz istog lanca, Beach Albatros Resort, do koga saobraća hotelski šatl bus prema utvrdjenom rasporedu.

Hotelski sadržaj: Gostima hotela Albatros Aqua Park su na raspolaganju, 2 glavna restorana, Soprano i orijentalni restoran Millenium, Marokanski a la carte restoran, snack bar i poslastičarnica. Od ostalih sadržaja u ponudi je 9 barova, raspoređenih širom resorta, kojima se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka. U sastavu hotela Albatros Aqua Park je menjačnica, bankomat, nekoliko prodavnica, rent a car, servis za pranje i peglanje, frizerski i kozmetički salon i apoteka.

Sport i zabava: Raskošno opremljen, aqua park hotela Albatros Aqua Park, najnoviji i najveći u Sharm el Sheikh-u, čine 22 spoljašnja bazena (7 bazena za odrasle i 15 za decu), 4 tobogana za odrasle i 55 za decu, 4 đakuzi kade na otvorenom. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste savremeno opremljen spa centar, u čijem sastavu su prostorije za razne masaže i tretmane, saune, parno, tursko kupatilo i teretana. Gosti mogu da se zabave igrajući stoni tenis, bilijar, pikado, mini golf, a postoji mogućnost bavljenja raznim sportovima na plaži i na vodi.