★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes, aqua park
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Prostran hotelski kompleks Sultan Gardens Resort se prostire na 150.000 m2, okružen zelenilom, nalazi se na samoj obali sa pogledom na ostrvo Tiran, u zoni Shark’s Bay, nedaleko od popularnog turističkog centra SOHO. Udaljen je 6 km od aerodroma, 7 km od mesta Nama Bej. Ima veoma lepu, uređenu, peščanu plažu koja je podeljena na dva dela, Relaxive side i Active Side. Shark’s Bay je oblast poznata po kristalno čistom moru, idealnom za snorkling, ronjenje i ostale sportove na vodi ali je priobalje većinom pokriveno koralima pa su postavljeni pontoni da bi se lakše došlo do korala.

Hotelski sadržaj: Pored 2 glavna restorana, u sklopu hotela je 5 a la carte restorana, 10 tematskih barova (2 na plaži, u lobiju, 5 pored bazena, Oasis bar kod spa centra, sisha bar), diskoteka, besplatan wi fi u celom resortu, menjačnica i prodavnice suvenira. Kompleksom saobraća taf-taf prema hotelskom rasporedu.

Sport i zabava: Hotel Sultan Gardens Resort ima 5 spoljašnjih bazena (dva se greju zimi), jedan je samo za odrasle goste, bazen za decu sa toboganima (greje se zimi), stoni tenis, squash teren, mini golf, spa centar, teretanu, ronilački centar i celodnevnu animaciju za odrasle i decu. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.