★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, fitnes, spa i velnes, aqua park, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv

Opis

Lokacija: Hotel Charmillion Gardens Aqua Park nalazi se u drugom redu od plaže, preko puta hotela Charmillion Life Resort, na 6 km od oblasti Nabq i 6 km od turističke zone Soho Square. Udaljen je od turističkog centra Naama Bay 16 km i od aerodorma Sharm el Sheikh 8 km. Gostima je na raspolaganju plaža hotela istog lance Charmillion, Club Resort i Life Resort.

Hotelski sadržaj: Charmillion Gardens Aqua Park poseduje glavni restoran i 3 bara (bar kod bazena, lobby bar i aqua park bar).

Sport i zabava: Hotel poseduje predivan Aqua park sa 11 tobogana za odrasle i 11 za decu, dva bazena (dečiji i za odrasle). Gosti hotela mogu da koriste i brojne sadržaje druga dva hotela lanca Charmillion: diskoteku, teren za mali fudbal, teren za odbojku na pesku, bilijar (uz doplatu), stoni tenis, ronilački centar (uz doplatu), teretana, spa centar (uz doplatu), dečiji klub. Animacija gostiju je sastavni deo programa hotela kao i rekreacija na plaži uz odbojku, fudbal ili vaterpolo, stoni tenis i različite zabave tokom dana. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.