★★★★★
50
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes, animacija
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija: Jedan od novijih hotela u zoni Nabq Bay, hotel Steigenberger Alcazar , na privatnoj, izuzetno lepo uređenoj peščanoj plaži, prostire se na površini od 35.000 m2. Hotel je udaljen 13 km od aerodroma Sharm El Sheikh , 2 km od La Strada shopping centra, 12 km od centra SOHO. Hotel Steigenberger Alcazar odlikuje odlična usluga i dobra reputacija koju nosi ime Steigenberger.

Hotelski sadržaj: Pored dva glavna restorana, hotel Steigenberger Alcazar ima nekoliko a la carte restorana (japanski, orijentalni, italijanski, mediteranski, riblji na plaži), 4 tematska bara, prodavnice, servis za pranje i peglanje, wi fi na svim zajedničkim površinama i salon lepote.

Sport i zabava: Gostima hotela Steigenberger Alcazar su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena koji se zimi greju, 2 bazena za decu, spa centar, teren za tenis, tereni za odbojku, mini fudbal, centar za ronjenje, razni sportovi na vodi, dečiji klub i celodnevna animacija. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate. Preporučuje se nošenje patika za kupanje.