Bad Kleinkirchheim (6)

Opis

Bad Klajnkirhajm (Bad Kleinkirchheim) jedno je od poznatijih skijališta u Koruškoj, koje se prostire na obroncima planina Nockberge, u okrugu Spittal, i jedno od skijališta u Austriji kome se turisti uvek rado vraćaju.

Zimovanje u Bad Klajnkirhajmu je odličan izbor ukoliko želite miran porodični odmor, jer ovde možete uživati i u termalnim banjama „St. Kathrein“ i „Römerbad“ (u sklopu kupališta Römerbad usred samog skijališta nalazi se otvoreni bazen sa termalnom vodom).

Bad Klajnkirhajm je mesto prepuno prodavnica, butika, restorana i kafića, pa predstavlja odličan izbor za zimovanje u Austriji čak iako niste ljubitelji zimskih sportova, već samo želite da uživate u zimsko idili.

 

Skijanje u Bad Klajnkirhajmu

Ukoliko je ipak ono čemu se najviše radujete kada je u pitanju zima - skijanje Austrija bi definitivno trebalo da bude vaš izbor za ovogodišnji zimski odmor, a skijalište Bad Klajnkirhajm mesto čije ćete staze istražiti ove godine.

Skijalište Bad Kleinkirchheim je deo većeg nepovezanog ski područja Karnten Gold sa 1.141 km staza. Skijašima su na raspolaganju preko 103 km uređenih staza među kojima je i najduža staza u Koruškoj, Klammer (4.2 km).

Kada je u pitanju Bad Klajnkirhajm Austrija se može pohvaliti time da se upravo na ovom mestu održavaju takmičenjima za FIS svetski kup. Ovo mesto pored skijanja ima i bogatu ponudu za sankanje, snoubording i klizanje, pa će sigurno cela prodica uživati u zimovanju u Bad Klajnkirhajmu.

 

Bad Klajnkirhajm hoteli i apartmani

Ukoliko do sada niste posetili planinski centar Bad Klajnkirhajm 2019. je odlična prilika da to učinite. Supernova Travel turistička agencija u svojoj ponudi ima nekoliko smeštajnih kapaciteta koji će sigurno odgovarati ljubiteljima skijanja i zimskih sportova. Izaberite neki po svom ukusu i rezervišite na vreme “Bad Klajnkirhajm Austrija” aranžman i spremite se za nezaboravno zimovanje.