apartmani
220
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Duška

Opis

Lokacija: Vila Duška nalazi se u starom delu Nei Porija na oko 220m od plaže, u mirnom delu mesta , okružena zelenilom.

Opis: Vila poseduje studije u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Raspolaze studijima za smeštaj dve, tri ili četiri osobe kao i dupleks apartmanom za smeštaj četiri osobe. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju, kupatilo, komfornu terasu sa garniturom za sedenje, TV, internet konekciju koji je gostima besplatno na raspolaganju, klimu uz doplatu od 5 € dnevno. Promena posteljine se vrši na polovini smene.

Besplatne usluge: Wi-Fi internet

 

Trokrevetni studio (1/3 std) za smeštaj do 3 osobe – francuski i jedan standardni ležaj;
Četvorokrevetni studio (1/4 std) za smeštaj do 4 osobe – dva francuska ležaja;
Četvorokrevetni dupleks apartman (1/4 dupleks) za smeštaj do 4 osobe – sastoje se od dve spavaće sobe: francuski ležaj u jednoj i uži francuski (120 cm) i jedan standardni ležaj u dtugoj. Svaka soba ima odvojenu terasu.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.