★★★★
Naselje Jezero bb, Zlatibor 31315
7800
sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, internet
klima uređaj, tv, internet
Hotel Palisad

Opis

Ako tražite hotel sa bazenom na Zlatiboru, preporučujemo hotel Palisad sa četiri zvezdice. Ovaj moderno opremljen ugostiteljski objekat je pravi izbor za porodični odmor, ali i za sve poslovne skupove, kongrese i team building. Rezervišite standard, superior sobu ili apartman već danas.

Hotel Palisad se nalazi na planini Zlatibor, 230 km od Beograda, na nadmorskoj visini od 1.000 metara.

U centru prirodnog spektakla, u mirisnoj šumi borova, na raskršću vetrova, i carstvu dobrih ukusa, „stari gospodin“ u novom ruhu (kompletno renoviran 2014) već pola decenije predstavalja doajena u turističkoj ponudi regiona.

Pravilno uvažavanje lepote koja nas okružuje, fantastična interakcija sa prirodom i eko-dizajn imaju za cilj da gosti budu u jakom srodstvu sa ambijentom koji nas hrani. Vođeni time, tokom rekonstrukcije hotela u opremanju su korišćeni isključivo prirodni materijali poput drveta, kamena, čoje, vune i lana koji su integrisani u savremeni dizajn. Gostima na dar je naša privatna kolekcija i stalna postavka najpoznatijih dela velikana srpskog slikarstva XIX-XX veka.

ZLATIBOR poput najlepše scenografije sa veličanstvenim vrhovima, nepreglednim pašnjacima, gordim borovima, bistrim potocima, opojnim mirisima i diskretnim šumovima, bojama poput akvarela promoviše radost života i harmonije.

Lobby
Zaštitni znak hotela Palisad je svakako autentični „dnevni boravak“ koji ga svrstava u listu retkih hotela koji se posećuju, bar na kratko, radi evociranja uspomena.
Različite ambijentalne celine, sedenje uz kamin, zvuci klavira, planinski doživljaj pretvaraju u otmenu atmosferu.
Motivi nestvarnih pejzaža, portreti i skulpture velikih majstora srpskog likovnog stvaralaštva upotpunjuju doživljaj a gostu daju privilegiju da u neobaveznoj formi svoj odmor pamte i ponovo se vraćaju.
Lepotu ovog kolaža čine različite generacije koje na svoj način kreiraju dinamiku ovog prostora.
Ostaće nezapamćene spontane zabave kojih se rado sećaju i novi naraštaji koji nekada, kao deca a sada sa svojim porodicama jednako uživaju u novom ambijentu.

Restorani i barovi
Pansionski restoran hotela Palisa kapaciteta je 700 mesta i nedavno je renoviran. Ishrana je na bazi švedskog stola čiji će veliki izbor raznovrsne hrane zadovoljiti sve ukuse, čak i one najizbirljivije.

Kongresi
Izraženo u brojevima, na godišnjem nivou organizujemo skupove za oko 75.000 učesnika. Daleko od gradske vreve, u oazi prirodnih čarolija, multifunkcionalni javni prostori koji se mogu prilagoditi različitim potrebama omogućavaju organizaciju svih vrsta događaja

Wellness
Wellness turizam spada u jedan od najstarijih turističkih pravaca, a u današnje vreme zbog sve bržeg načina života postaje potreba. Smatra se da doprinosi unapređenju kvaliteta života tako što telo, um i duh dovodi u ravnotežu. U okviru wellness ponude hotela možete uživati u sauni, masaži, đakuziju i kozmetičkim tretmanima.

Sadržaj hotela
Kapacitet hotela: 194 sobe Sve sobe poseduju: Mini bar, Plazma TV, Kablovski program, Telefon, Aparat za kafu, Fen, Free Wi-Fi, Pet-Friendly
• Barovi i restorani: Coffe & Wine bar, Aperitve-Bar, Restoran Palisad, Restoran Zlatni Bor
• Relax & Beauty Center
• Kongresni centar Palisad 350 mesta
• Kongresni centar Srbija 700 mesta
• Fudbalski i teniski tereni
• Igraonica za decu

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.