400
autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion
internet, kućni ljubimci dozvoljeni
balkon, tv, internet
Planinski dom Midžor
Stara planina

Opis

Nudimo aranžmane po odličnoj ceni u planinarskom domu Midžor na Staroj planini. U ovom objektu kućni ljubimci su dobro došli, a možete da birate između usluge na bazi noćenja, polupansiona ili punog pansiona. Obezbedite svoje mesto što pre i uživajte u skijanju ove zimske sezone!

Planinarski doma Babin zub se nalazi na 1.580 metara nadmorske visine, ispod istoimenong stenovitog vrha. Sagrađen je 1951.godine, i od tada je više puta dograđivan i renoviran.

Danas predstavlja moderan objekat na divnoj lokaciji sa svim udobnostima savremenog smeštaja. Raspolaže sa 60 ležajeva. Sobe su opremljene po visokim standardima. Planinarski dom radi tokom cele godine, a okruženje u kome se nalazi pruža mogućnosti za upražnjavanje raznih aktivnosti: šetnja, rekreacija, skijanje i drugi zimski sportovi.

Planinarski dom "Midžor" se nalazi u neposrednoj blizini hotela "Babin zub". Od hotela "Stara planina" je udaljen 4,2 km, a do najbliže skijaške staze "Konjarnik" ima 400m.

Raspolaže sa 14 soba sa 60 ležaja. Besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama. Pored pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju Kamin slala kao i terasa. Parking ispred objekta.

 

U cenu ukjučena izabrana usluga:
- Pun panison - set menu (Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge),
- Polu pansion - set menu (Početak usluge je večera, a doručak je kraj usluge),
- Noćenje sa doručkom - set menu.

 

Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta

Dozvoljeni su kućni ljubimci (pse i mačke) koji imaju najviše 10 kilograma - uz doplatu.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.