apartmani
3800
6000
autobusom, sopstveni
najam
parking, internet, porodične sobe, sef na recepciji
kuhinja, tv, internet
JollyKop Mountain Village
Kopaonik

Opis

JollyKop Mountain Village je kompleks u kom vas očekuje odmor, uživanje i prijatan ambijent. Moderno opremljen da zadovolji svačiji ukus, ovaj apartmanski smeštaj je naročito dobar za porodice sa decom. 

JollyKop Mountain Village se nalazi u vikend naselju Treska na Kopaoniku na 1550m nmv, sa prelepim panoramskim pogledom. Udaljen je oko 6 Km od centra Kopaonika i 3,8 km od najbliže žičare (Sunčana Dolina) - obezbeđen skibus.

JollyKop Mountain Village je moderan kompleks od pet zgrada čini 96 apartmana i studija, sagrađeni u periodu od 2008. do 2013. godine. Kompleks se odlikuje arhitekturom tradicionalnog planinskog stila i prilagodjen je turističkoj nameni. Prostor je idealan kutak za aktivan i pasivan odmor kako za porodice i poslovne ljude, tako i za rekreativce i sportiste. Savremene forme nameštaja prilagođene su osnovnim potrebama u pogledu kvaliteta i komfora gostiju.

U okviru kompleksa gostima su na raspolaganju apartmani i studiji različitih struktura i veličina.

Posebno mesto u okviru naselja svakako čini restoran sa panoramskim pogledom i terasom koja tokom sunčanih zimskih i letnjih dana pruža nezaboravan pogled u daleke horizonte često okarakterisan kao lek za oči i dušu.

Od dodatnih sadržaja, gostima JollyKop apartmana je na raspolaganju internet cafe, igraonica za decu, restoran, skijašnica, skibus, pranje i peglanje odeće, besplatan parking, besplatan Wi-Fi internet, prevoz do skijališta više puta u toku dana.

Kompleks JollyKop Mountain Village otvoren je za sve goste tokom cele godine. Obezbeđen parking (pod video nadzorom), internet, ...
Lokacija: JollyKop Mountain Village - GPS - 43.275682, 20.760125

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.