★★
50
3000
autobusom, sopstveni
polupansion
restoran, parking, internet, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
tv
Hotel Srebrnac
Kopaonik

Opis

Kao prvi objekat u ski kompleksu iz pravca Brzeća ka turističkom centru, hotel Srebrnac je jedan od hotela sa najboljom pozicijom prema oceni skijaša. Hotel Srebrnac otvara svoja vrata za sve posetioce i skijaše, i to po pogodnoj ceni. Pogledajte našu ponudu za smeštaj sa dve zvezice, izaberite sobu ili apartman i uživajte u vrhunskom skijanju na Kopaoniku!

HOTEL SREBRNAC se nalazi na putu od Brzeća ka turističkom centru Kopaonik i ujedno je prvi objekat u okviru ski centra.

Skijaši sigurno smatraju ovaj hotel najbolje pozicioniranim na celom Kopaoniku.

Ispred objekta se nalaze moderni brzi četvorosed kao i i žičara – tanjir, koji vode prema vrhu Gobelja i dalje preko Jarma u sistem ostalih žičara ski centra Kopaonik.

Ove dve žičare pokrivaju 9 staza u ukupnoj dužini oko 12 km i sve su pokrivene veštačkim osnežavanjem. Dve staze su nosioci FIS licence (takmičarske) i na njima se održavaju takmičenja i pripreme ski klubova i reprezentacija.

U okviru objekta postoji ski-lift za početnike na kome licencirani instruktori goste hotela uvode u svet skijanja.

Hotel je namenjen skijašima zbog blizine staza, ali i porodicama koje će sa decom uživati u mirnoj zimskoj atmosferi. Od centra, hotel je udaljen 3km.

 

Sadržaj Hotela:

Restoran sa kaminom, etno ćevabdžinica sa posebno uređenim kaminom i roštiljem na ćumur, TV sala, teretanu, saunu, diskoteku za noćni provod, ski&rental servis, sportski tereni, parking.

U okviru hotela su saržaji kao što su GAME ROOM sa sadržajima za mlađe i starije, restoran sa galerijom, ski bife sa terasom koja ima predivan pogled na Gobelju, teretana sa saunom. U objektu postoji WI-FI mreža koja je besplatna za sve goste.

 

Restorani:

Hotel Srebrnac poseduje restoran gde se pred gostima pripremaju razni specijaliteti, etno ćevabdžinicu sa posebno uređenim kaminom i roštiljem na ćumur.

Lokacija: (GPS - 43.316743, 20.834665)

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.