apartmani
2500
autobusom, sopstveni
polupansion
bazen, restoran, internet, spa i velnes
kuhinja, tv, internet
Apartmani MujEn LUX
Kopaonik

Opis

Kao odličan primer luksuznog ambijenta, za sve koji vole glamur i odmor na visokoj nozi, Mujen Lux apartmani na Kopaoniku su pravi smeštaj za zimovanje. Pogledajte našu ponudu na bazi polupansiona za ovu vilu sa bazenom i spa centrom i napravite rezervaciju.

Opis:

U Vikend naselju 4.5 km od centra Kopaonika, izgradjen je jedan od najlepših i najluksuznijih objekata na Kopaoniku, Vila MujEn Lux. Pored apartmana, dodatni sadržaji su restoran sa zatvorenom terasom površine preko 200m2 sa koje se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika, Wellness centar sa zatvorenim bazenom, đakuzijem, tepidarijumima i saunama. Objekat poseduje otvoreni parking prostor ograničenog kapaciteta. Nalazi se u blizini žičare "Sunčana dolina" koja je udaljena samo 1.8 km od objekta. Usluga je na bazi polupansiona.

Restorani:
U okviru Vile nalazi se restoran sa otvorenom terasom površine preko 200m2, sa kojeg se pruža prelep pogled na obronke Kopaonika.

Wellness:
SPA & WELLNESS centar Aparthotela MujenLux se prostire na preko 450m2 i sadrži: zatvoreni bazen sa Jacuzzi-em, finsku saunu, infracrvenu saunu, aroma – parno kupatilo, tepidarijum klupe, slanu sobu.

Lokacija:  Apartmani Mujen Lux - 43.273587, 20.782962

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.