sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion
restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, porodične sobe, fitnes, animacija
tv, internet
Hotel Javor

Opis

Hotel Javor Kušići je dobar izbor za porodično zimovanje. Sa velikim smeštajnim kapacitetom i brojnim sadržajima za decu i odrasle, ovaj objekat ispunjava očekivanja i najzahtevnijih gostiju. Pozovite i rezervišite sobu za ovu zimsku sezonu!

Lokacija:

Hotel Javor se nalazi na obroncima istoimene planine na 1.000 m nadmorske visine. Malo planinsko selo Kušici u kojima je smešten hotel Javor udaljeno je od najbližeg administrativnog centra Ivanjice 25 km, a od Beograda 240 km.

Objekat je renoviran u 2011.godini. Kapacitet hotela je do 105 osoba. U sklopu hotela nalaze se i restoran Major, igraonica Kacun, teretana, sala za rekreaciju i kongresni centar.

Hotel Javor namenjen je prevashodno osobama koje imaju probleme sa hronicnim respiratornim oboljenjima (bronhitisom i astmom) i anemijom, i onima koji preferiraju ekološko okruženje i zdravu ishranu.

Gostima je na raspolaganju besplatna wi-fi konekcija u sobama i javnim prostorijama.

U neposrednoj blizini nalaze se i dva terena za male sportove (rukomet, fudbal, košarka, odbojka).

Nedaleko od hotela nalazi se i ski staza sa liftom, dužine 400 metara. Tokom zimske sezone hotel svakodnevno organizuje besplatnu školu skijanja za decu uzrasta do 12 god. Ski oprema i sanke za decu su besplatni. U sklopu skijališta se nalazi i ski kuća u kojoj gosti mogu uživati i osvežiti se uz omiljeno piće.

 

BESPLATNA ŠKOLICA SKIJANJA i REKREACIJE

U toku zimskog školskog raspusta najmlađim Gostima je na raspolaganju BESPLATNA ŠKOLICA SKIJANJA i REKREACIJE koju vode profesionalni animatori iz Saveza za sportsku animaciju i sportsku rekreaciju Srbije (SARS). Oni su sa decom tokom celog dana, i imaju sledeće aktivnosti:
8:00-09:30 doručak
9:30-10:00 vežbice zagrevanja
10:00-10:30 oblačenje zimske garderobe i polazak na ski stazu
10:30-14:00 Škola skijanja (ukoliko ima puno dece podeljenji su u grupe)
14:00-18:30 pauza za ručak i odmor
18:30-19:30 večera
19:30-22:00 večernji program - karaoke, maskembal, bioskop, plesno veče, kvizovi, mini disko, kretivne radionice...

 

Škola skijanja raspolaže ski opremom za dečiji uzrast, koja se obezbeđuje polaznicima bez novčane nadoknade. Hotel nije u obavezi da obezbedi svaki potreban broj ski cipela. Pre dolaska obavezno pozovite hotel da proverite koji brojevi ski cipela su na raspolaganju

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.