★★★
20
sopstveni
polupansion
Hotel Brinje

Opis

Ako tražite smeštaj za porodično zimovanje u Sloveniji, predlažemo hotel Brinje u strogom centru Rogle. Rezervišite odmor u hotelu sa bazenom i iskoristite priliku za brojne izlete i iskustva. Potražite na vreme sobu ili apartman koji vam odgovara!

Hotel Brinje nalazi se na izvrsnoj lokaciji u srcu skijaškog centra Rogla, samo 150 m od skijaških staza i 50 m od glavne recepcije hotela Rogla i Planja. Pogodan je za porodice i parove koji žele brz pristup skijalištu, a istovremeno odvojenost od vreve i buke. Hotel Brinje nudi standardno opremljene sobe i apartmane, a prehrana je organizovana u restoranu hotela Planja i Rogla.

 

Opšte informacije
Prijava posle 14 sati, odjava iz hotela do 10 sati.

Doživljaji
Kupanje u hotelskom bazenu, aerobik u vodi, šetnje s osnovima nordijskog hodanja, vožnja bicikala, tržnica s poljoprivrednim proizvodima, večernje šetnje s bakljama, mutzičke večeri, dečje kreativne radionice, ski odnosno planinski bus: Rogla – Zreče – Rogla (po voznom redu)

Aktivnosti
Skijanje, šetnja na krpljama do Lovrenških jezera, šetnja do vidikovca, poseta podrumu Zlati grič, razgledanje Žičkog kartuzijanskog samostana, dvorca Trebnik,poseta KSEVTA-u (Kulturni centar europske svemirske tehnologije). Leti: sportski ribolov, tenis, biciklizam,

Usluge SPA centra
tretmani i masaže u "Zemlji dobrog osjećanja" ili "Centru blagostanja Natura", sauna sa programima...

Internet
Neograničen besplatni pristup za goste hotele

Parkiranje
Besplatno spoljni parking, mogućnost doplate za garažu 10 €/dan

Opšta ponuda
posluga u sobi, mogućnost prevoza, 24-satna recepcija, garderoba za prtljagu, čuvanje dece, perionica rublja, kongresni centar, sef, bankomat

Ponuda u okolini
trgovina, ugostiteljska ponuda, crkva

 

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.