★★★
150
sopstveni
noćenje sa doručkom, polupansion
Hotel Videc

Opis

Hotel Videc se nalazi u najvećem slovenačkom ski centru Mariborsko Pohorje. Kategorisan sa 3 zvezdice, ovaj smeštaj je sinonim za otmeni ambijent, relaksaciju i zabavu, jer nudi mnoštvo sadržaja svojim gostima. Pogledajte raspoložive aranžmane usluga i rezervišite svoje mesto.

Sve sobe su dvokrevetne s dva ili više pomoćnih ležaja, savršene za porodice i grupe, većina sa balkonom. Hotel ima prostrani restoran sa terasom i ostavu za skijašku opremu sa direktnim pristupom iz hotela.

Hotel je deo Pohorje Village Wellbeing Resort-a - hotelsko-apartmanskog kompleksa koji se sastoji od četiri smeštajna objekata, na 1050 m visine na Mariborskom Pohorju. Udaljen je 300 m od gornje stanice žičare najvećeg slovenačkog skijališta.

 

USLUGA:
Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola.

 

PONUDA HOTELA:
Forest hotel Videc nalazi se u sklopu naselja Pohorje Village Wellbeing Resort, gdje se uz vrhunski restoran nalazi i udoban Lobby bar.
Gosti hotela mogu da koriste usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dva sprata.
Na prvom se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34°C). Neograničeno korišćenje bazena je uključeno u cenu.
Na drugom spratu nalazi se Svet sauna sa pet različitih sauna (finska sauna, hromo sauna, tursko kupatilo, aroma kupatilo i hammam sauna), ledena pećina, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. Koristi se uz doplatu na licu mesta.

 Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata. Gostima je na raspolaganju i besplatni parking.

U sklopu hotela Forest Videc nalazi se trgovina s domaćim proizvodima i suvenirima.

 

SPORT I ZABAVA:
pogodna lokacija za planinarenje, biciklizam, skijanje, sauna, SPA i wellness tretmane.

 

KUĆNI LJUBIMCI:
Dozvoljeni uz doplatu od 15,00 €/dan.

 

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.