★★★★
sopstveni
noćenje sa doručkom
restoran, parking, spa i velnes
internet
Hotel Bohinj

Opis

Hotel Bohinj kombinuje alpski stil, osećaj za tradiciju i mladalački duh. Nalazi se u srcu Nacionalnog parka Triglav, podignut na visoravni na ivici Bohinjskog jezera, sa pogledom na jezero i planine. Savršen je izbor za goste mlade u srcu, koji traže autentična iskustva, aktivan odmor i mnoštvo mogućnosti za zabavu.

Sa 69 soba, restoranom, Wellness centrom, konferencijskom salom, klubom i prostranom baštom sa kaminom, popularno je mesto za događaje, poslovne sastanke i podsticaje i impresionira sve one koji traže blizak kontakt sa prirodom i autentičnom lokalnom atmosferom.

Hotel poseduje besplatan parking sa mestima za električno punjenje automobila. Wi-fi pristup internetu je besplatan. Na raspolaganju su restoran, bašta sa kaminom, posluga u sobi, kao i ostava za zimsku sportsku opremu.

Usluga je Noćenje sa doručkom. Za doručkom na bazi bogatog švedskog stola, obavezno istražite kutak bohinjskih đakonija. Može se doplatiti za polupansionsku večeru

Sa željom da se obezbedi miran ambijent u kome ćete se istinski opustiti, Wellness je namenjen samo osobama starijim od 18 godina.

Na recepciji će vas rado posavetovati kako da na najbolji način iskoristite svoje vreme u Bohinju, a Bohinjsko jezero je udaljeno samo nekoliko minuta hoda.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.