★★★★★
all inclusive
bazen, restoran, parking, porodične sobe, fitnes, spa i velnes
sef, tv, internet, mini-bar
Grand Hotel Therme - Banja

Opis

Grand Hotel Therme Banja Bansko je odličan izbor za zimovanje i sve ljubitelje spa & wellness odmora. Pripremili smo sjajan aranžman za luksuzan smeštaj sa 5 zvezdica na samo 5 km od ski centra Bansko. Izaberite komfort, lux, porodičnu sobu ili apartman i rezervišite all inclusive uslugu već danas!

Banja (Banya) je malo turističko mesto u podnožju Pirina, na 5 km od ski centra Bansko. Poznato je lečilište sa ukupno 72 izvora termalne mineralne vode, brojnim arheološkim nalazištima u okolini, rimskim kupatilom iz antičkog perioda i crkvom Sv. Đorđa. Ukupan kapacitet izvora je 76 litara vode u sekundi, a temperatura vode je od 37-57 stepeni. Voda je čista, bez mirisa i taloga, dobra za piće. Sadrži hidrokarbonat, sulefat, natrijum, fluor i silicijum i slabo je mineralizovana. Koristi se za lečenje hroničnih inflamatornih bolesti lokomotornog sistema (zglobno-koštano-mišićni sistem), hroničnih ginekoloških oboljenja i inflamotornih oboljenja nervnog sistema.

U samom mestu se nalaze dva velika bazena sa toplom mineralnom vodom – jedan olimpijski bazen i drugi dečiji. U poslednjih par godina Banja se ubrzano razvija i sve veći broj gostiju iz Bugarske i inostranstva je posećuje.

Lokacija:
Grand Hotel Therme 5* je novootvoren i luksuzan hotelski kompleks, smešten u mestu Banja (Banya), poznatoj bugarskoj banji udaljenoj svega 5 km od ski centra Bansko i nekih 15-tak minuta vožnje od početne stanice gondole. Nalazi se u prelepom prirodnom okruženju sa pogledom na vrhove planine Pirin.

Sadržaj hotela:
Recepcija, lobi, „all day“ restoran, a-la carte restoran „5 element“, „cake & art“ restoran, lobi bar, lounge & wiskey bar, bar pored bazena, vitaminski bar, Welness & Spa centar – zatvoreni bazen sa termalnom mineralnom vodom i tempraturom od 38 stepeni, spoljni bazen sa toplom mineralnom vodom i temperaturom vode od 38 stepeni, lakonijum, herbal sauna, finska sauna, aroma sauna, aroma parno kupatilo, parno kupatilo sa manjim bazenom, igraonica za decu (10-22h) sa animatorom, konferencijska sala, parking.

Besplatne usluge:
Korišćenje zatvorenog i spoljnog bazena sa termalno-mineralnom vodom teperature 38 stepeni, lakonijum, herbal sauna, finska sauna, aroma parno kupatilo, WiFi internet.

Ishrana:
All Inclusive (Sve uključeno).