★★★★
Miloša Crnjanskog 2, 71423 Jahorina
polupansion
restoran, parking, internet, porodične sobe, fitnes
tv, internet

Opis

 

Priuštite sebi boravak u otmenom hotelu Rajska dolina Jahorina. Ovaj vrhunski smeštajni kompleks sa 4 zvezdice postoji čitav vek i savršen je izbor za sve koji traže hotel sa bazenom na Jahorini. Proverite dostupnost soba i apartmana i rezervišite željeni broj noćenja što pre!

Hotel „Rajska dolina" na planini Jahorina postoji 100 godina. Povodom veka svog postojanja, hotel je renoviran i postao jedan od natraženijij smeštajnih objekata na planini.

 

 

U moderan dizajn hotela sa 4*, uklopljeni su brojni detalji koji podsećaju na bogatu istoriju i tradiciju.

Danas je "Rajska dolina" hotel sa 94 smeštajne jedinice (92 sobe i dva luksuzna apartmana), teretanom, igraonicom, kamin salom, modernom konferencijskom salom, frizerskim salonom, wellness centrom kao i rentalom zimske/letnje sportske opreme.

Tokom zimske sezone 2022/2023, hotel RAJSKA DOLINA je u okvuru svoje ponude dobio i objekat hotela RAJSKA DOLINA LUX , koji se nalazi u neposrednoj blizini. Dva objekta nisu međusobno povezana toplom vezom, ali svaki raspolaže sadržajima za udoban boravak.

Hotel Rajska dolina LUX poseduje svoju recepciju, restoran, lobi bar, kamin salu, ski rental kao i lift. Gostima je obezbeđen parking pored hotela koji je uključen u cenu smeštaja. U sklopu hotela je 38 smeštajnih jedinica, 18 apartmana i 20 soba.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.