★★★
150
sopstveni
polupansion

Opis

Zimovanje i skijanje na Jahorini može da bude nezaboravno iskustvo ako izaberete kvalitetno opremljen smeštaj kao što je hotel Nebojša, kategorizovan sa 3 zvezdice. Pogledajte ponudu i cene koje smo pripremili za zimsku sezonu i zakažite svoj boravak!

Na olimpijskoj lepotici Jahorini, na njenom najsunčanijem delu i nadmorskoj visini od 1600m, nalazi se porodični hotel „Nebojša“. Hotel raspolaže sa 30 moderno opremljenih sob. Sve sobe imaju kupatilo, mini bar, tv, telefon.

Staza i lift za početnike se nalaze odmah pored hotela, a usluge ski rentala, ski servisa, te profesionalni učitelji skijanja su Vam u svakom trenutku na raspolaganju.

Udobni ambijent restorana kapaciteta 80 mjesta, idealno je mjesto za uživanje u specijalitetima domaće i strane kuhinje. U sklopu hotela se nalazi i konferencijski salon, kapaciteta 60 mjesta sa kompletnom pratećom opremom za održavanje seminara, promocija i poslovnih sastanaka.

Hotel posjeduje konferencijski salon, koji ga čini pogodnim za razvoj kongresnog turizma. Salon je podesan za održavanje seminara, raznih prezentacija i poslovnih sastanaka.

Gostima je na raspolaganju besplatan vanjski hotelski parking, koji je pokriven video nadzorom.

Hotel Nebojša je prepoznatljiv po staklenoj zimskoj bašti iz koje se pruža savršen pogled na olimpijsku ljepoticu. Zimska bašta je omiljeni kutak gostiju hotela i ujedno njegova "mala oaza", gdje se gosti prepuštaju čarima planinske ljepotice.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.