★★★★
Katschberghoehe 20, 9863 Katschberghoehe, Austria
20
50
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, porodične sobe, spa i velnes, animacija, sef na recepciji
terasa, balkon, sef, tv, internet, mini-bar
Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia

Opis

Zimovanje i skijanje u Austriji u planinskom centru Nassfeld nezaboravno je iskustvo, pogotovo ako za smeštaj odaberete hotel visoke kategorije. Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia jedan je od onih smeštaja koji podižu doživljaj putovanja i odmora na viši nivo, Pogledajte našu ponudu i rezervišite sobu što pre!

Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia ****S u skijalištu Nassfel, se nalazi 50 m od početne stanice žičare „Millennium Express“, u selu Tröpolach.
Hotel je renoviran i jula 2023. ponovo otvoren. Urađeno je renoviranje soba, restorana i bara kao, postavljena je nova oprema za fitness.
Sadrži 140 soba, na 3 sprata, sa 3 lifta, lobi bar sa sunčanom terasom, otvoreni parking (besplatno) i parking u podzemnoj garaži (uz doplatu).

Ishrana:
Polupansion plus usluga koja se sastoji od doručka na bazi švedskog stola, ručka na bazi švedskog stola i večere (naizmenično između serviranog obroka i švedskog stola).
Panoramski restoran: Doručak od 7.00 do 10.00 časova; Aktivan ručak: od 13.30 do 16.00 časova; Večera: od 18.15 do 21.00. Hotelski bar od 10.00 do 24.00 (Vremena su podložna promenama).

Bazeni, wellness:
Acquapura SPA na 2.400 m²: zatvoreni i otvoreni bazen (grejani tokom cele godine), bazen za čula, bazen sa hladnom vodom, Kneipp bazen za gaženje, hidromasažni bazen, parno kupatilo sa slanom vodom, koruška sauna brvnara, Gailtaler Zirbensauna, infracrvena sauna, Panorama Relax, kardio fitnes sala, soba za meditaciju, sobe za lepotu i masažu i ekskluzivni privatni SPA apartmani za dvoje
Besplatno korišćenje hotelskih sadržaja: Ackuapura bazeni (zatvoreni bazen 76 m², otvoreni bazen 249 m², dečiji bazen 15 m²: dubina 0,35 m), vhirlpool 36 m², Precor cardio fitness ca. 100 m², Ackuapura sauna svet, bade mantil u sobi uključujući peškir za SPA.

Deca:
Oprema za bebe na zahtev i po dostupnosti: krevetac, visoka stolica, ram za nošenje, grejač za flaše, kadica za bebe, podmetač za previjanje bebe, kanta za pelene, termometar, podnožje, kolica. U hotelu nema dečije animacije. Dečja igraonica u prizemlju bez osoblja.

Zabava i sport:
Besplatan wi-Fi u celom hotelu, Hotel za nepušače, Živa muzika jednom nedeljno, Info pult za sportske aktivnosti.
Dnevni resort-program na primer: joga, meditacija, akva fitnes, vežbe za celo telo, krpljanje, aerobik, vežbe za kičmu, dnevna infuzija saune i još mnogo toga;

Moguće aktivnosti tokom zime:
Nassfeld alpsko skijanje, Ski ture, Staze za pešačenje na krpljama, 80km staza za skijaško trčanje (početnici, srednji i napredni nivoi), 55 km zimskih planinarskih staza, 5 tobbogan staza (3 osvetljene), Prirodno klizalište na jezeru i vožnje kočijama. Iznajmljivanje zimske i letnje sportske opreme u okviru hotela.

Sastanci i događaji:
4 klimatizovane sale za konferencije i sastanke sa maksimalnim kapacitetom od 250 ljudi u najvećoj sali i ukupno 360 ljudi.

Kućni ljubimci: dozvoljeni (uz doplatu:)

Najvažnije o destinaciji:
Nassfeld je najveći skijaški centar u Koruškoj sa 110 km ski staza, skijaškim trčanjem, klizanjem i drugim zabavnim sportovima.
Hotel se nalazi direktno pored skijališta Nassfeld na oko 600 m nadmorske visine, pored polazne stanice gondole.

Udaljenosti u km:
Železnička stanica: Hermagor 8 km, Villach 50 km;
Aerodrom: Klagenfurt 80 km Aerodrom 2: Salcburg 200 km ;
Autoput: A2 do Arnoldstein-a, a zatim još 38 km do Hermagora i Tropolaha;
Ski staza: u blizini hotela ;
Centar grada: hotel direktno lociran u Tropolahu.

Putni pravac:
Beograd - Zagreb - Ljubljana - tunel Karavanke - Villach - Arnoldstein – (isključenje sa autoputa A2 ) - Hermagor - Tropolach (Nassfeld).
Udaljenost: oko 690km

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.