Gerlitzen (2)

Opis

Kao što i sami znate, Austrija predstavlja jednu od najpopularnijih destinacija među našim skijašima, a nije teško zaključiti zašto je to tako. Kada je u pitanju Gerlicen Austrija ga svrstava među svoja top skijališta, pa zato saznajte sve što treba o jednom od najpopularnijih austrijskih skijališta!
Gerlitzen skijalište - savršeno za porodice i početnike

Gerlitzen se nalazi u regiji Koruška iznad jezera Ossiacher , u blizini Villach-a i nama je najbliže skijalište. Najviša tačka je na visini od 1.919 m. Ski centar je nadaleko poznat po svojim pogodnostima za porodice i početnike u skijanju. Staze su široke i odlično sređene, i ima ih za sve nivoe skijaša. Prostire se na visinama od 1.000 - 1.911 m n/v. Za skijaško trčanje uređeno je 47 km staza.

Kao posebnu atrakciju navodimo jako dobro konfiguracijski smišljenu stazu - Kloesterle, sa ukupnom dužinom od 7,5 km do koje vodi žičara osmosed. U podnožju Gerlitzena na samom jezeru nalaze se nekoliko malih mesta od kojih su najveća Annenheim i Bodensdorf, sa brojnim restoranima i barovima.
Gerlitzen hoteli i apartmani

Ukoliko do sada niste posetili skijalište Gerlitzen sezona skijanja 2019. je pravo vreme da to učinite. Gerlitzen hotel ili Gerlitzen apartman su čest upit, a ponudu smeštaja u ovom skijalištu koji je za vas pripremila Supernova Travel turistička agencija , i koja će sigurno odgovarati svim ljubiteljima skijanja, snowboard-a i ostalih zimskih sportova. Izaberite smeštaj po svom ukusu i rezervišite na vreme aranžman Gerlitzen skijanje 2020 za najuzbudljivije zimovanje do sada!