★★★★
Staza zdravlja 39, 22408 Vrdnik, Srbija
sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, internet, fitnes, spa i velnes
terasa, klima uređaj, tv, internet
Fruške terme

Opis

Novi luksuzni hotelski kompleks na Fruškoj gori "Fruške terme" deo je Promont Group DOO koji u okviru svog poslovanja poseduju ogranke -Hotel "Premier Aqua" (5*) i etno kompleks "Vrdnička kula" (4*) otvario je vrata za sve goste 31. avgusta 2019. Naleze se u mestu Vrdnik, 5 km udaljene od Banje Vrdnik.

REZIME PROJEKTA FRUŠKE TERME - No. 1 terme u Srbiji!

Vodeni svet
8 unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termo-mineralnom vodom, temperature od 29 do 33°C i spa centrom na preko 10,000 m2.

Sauna Svet
12 vrsta sauna i parnih kupatila, hamam, relax soba i soba sa vodenim krevetima.

Kongresni centar
Prostrana kongresna dvorana i 11 konferencijskih sala - kapacitet od preko 1000 učesnika.

Wellness & Spa Hotel Fruške Terme 4S*
200 soba i apartmana

Garaža sa 385 parking mesta
Nalazi se u sklopu kompleksa čime se validira koncept eko rizorta, sa solarnom elektranom na krovu i 4 punjača za elekrična vozila.

---

"Fruške terme" predstavljaju prvi luksuzni hotelski kompleks u Srbiji koji objedinjuje devet termalnih bazena, najsavremenije konferencijske sale, SPA&Wellnes Centar, restoran i preko dvesta smeštajnih jedinica. Na površini od 29.000m², "Fruške terme", postaće omiljeno mesto kako za domaće tako i strane turiste.

Banja Vrdnk iz godine u godinu beleži stalni porast noćenja, kako zbog svoje idealne lokacije, Nacionalnog parka Fruške gore, blizine gradova Beograd (70km) i Novog Sada (23km), tako i aerodroma koji se nalazi na samo 45 minuta vožnje. Prelepa priroda, preko 200 sunčanih dana u toku godine, vazduh koji banju Vrdnik svrstava u red vazdužnih banja i termo mineralni izvor glavni su razlog odabira ove banje za idealan boravak.

 

Pored udobnog smeštaja, gurmanskih specijaliteta, bogatog wellness i spa sadržaja, svi ljubitelji sporta mogu uživati na teniskim i multifunkcionalnim terenima koji su izgrađeni po najvišim standardima ili svoju snagu i sposobnost oprobati u Adrenalin parku koji predstavlja pravi izazov za svakog posetica.

Ostalo:
- Bežični internet je dostupan na javnim mestima besplatno,
- Besplatan spoljni parking u okviru hotela (uskoro i garaža),
- Kućni ljubimci nisu dozvoljeni,
- Zabranjeno pušenje u celom objektu,
- U bazenima je termo mineralna voda temperature oko 30 stepeni Celzijusa,
- Recepcija hotela radi non-stop,
- Dečiji krevetac moguć na zahtev,
- Na raspolaganju posluga u sobi (room servis).


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.