★★★
Kneza Miloša bb, 18230 Sokobanja, Srbija
sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, parking, internet, kućni ljubimci dozvoljeni, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv, internet
Wellness centar Soko Terme

Opis

Na samo 300 m od centra grada, u naselju poznatijem kao “Limun banja”, nalazi se hotel i wellness centar sagrađen 2013. godine u grčko-rimskom stilu. Svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekada uživalo na dvoru.

Elegantno i moderno opremljene superior sobe obećavaju Vam opuštajuće momente i odmor sa puno komfora. Svaka soba je sa kupatilom (TWC, fen), LCD TV, mini barom, sefom, telefonom i Wi-Fi internetom. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.

Restoran je sa raznovrsnom gastronomskom ponudom. Pored specijaliteta inostrane kao i tradicionalne srpske kuhinje neponovljivog ukusa, domaćih i stranih pića.

 

Luksuzno opremljen wellness centar urađen je po najvišim svetskim standardima. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji:
- finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi, fizioterapeutski blok (razne vrste masaža - relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska...)
- Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu),

Wellness & Spa centar “Soko Terme” sadrži dva zatvorena i jedan otvoreni bazen sa termo-mineralnom vodom.

 

Kvalitet vazduha zbog blizine planina Rtanj i Ozren, u kombinaciji sa vodom, preporučuje se za lečenje kardiovaskularnog i neurološkog sistema, reumatizma, regulacije krvnog pritiska, posledica povrede, “menadžerske bolesti”...

Ljubazan i visokoprofesionalni kadar doprineće da uspomene na Vaš odmor budu neprocenjive.“Soko Terme”, novi eliksir zdravlja, Vas pozivaju na relaksirajući i očaravajući odmor. Uživajte svim čulima, dišite punim plućima!

 

Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.