★★★★
Rudnička 2, 18230 Sokobanja, Srbija
sopstveni
polupansion
bazen, restoran, internet, spa i velnes
balkon, klima uređaj, tv, internet
Hotel Sunce

Opis

U najlepšem delu Sokobanje, na obali reke Moravice, okružen zelenilom i predivnim pejzažima, nalazi se hotel Sunce spreman da pruži nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.

Tokom boravka, možete uživati u:
- moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama (124 smeštajne jedinice);
- bogatoj ponudi WELLNESS & SPA centra koji se prostire na 1300 m2 sa dva zatvorena i jednim otvorenim bazenom, velikim brojem sauna, parnih kupatila, tepidarijuma, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi;
- ukusnoj hrani u naša dva restorana (pansionski i A la carte) i omiljenim napicima u lobby baru.

Pored hotela se nalaze staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata. Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.

Te davne 1977. godine kada je prvi put otvoren hotel Sunce, bio je perjanica hotelsko turističke ponude Sokobanje. Nakon skoro 5 godina velikog truda i rada, ponovo je otvoren hotel Sunce koji je potpuno renoviran u skladu sa potrebama savremenog gosta, sa željom da se ovom zdanju, vrati stari sjaj i nekadašnji ugled.

Danas je to jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji, koji će pomoći u promociji ovog kraja i regiona, ali biti pravi reprezent srpskog gostoprimstva i srdačnosti.

Vizija je da se donese nova dimenzija turizma u Sokobanji, da se ugoste osobe sa istančanim ukusom i potrebom za hotelom visoke kategorije, da se kroz vrhunsku uslugu zadovolje potrebe gostiju i pokuša da se prevaziđu njihova očekivanja.

Wellness & Spa
Jedinstveni Wellness i Spa centar predstavlja jezgro i svetlost hotela Sunce.
Prostire se na 1 300 m2, i gostima pruža veliki izbor različitih sadržaja. U ponudi su dva zatvorena bazena sa hidromasažerima i jedan otvoreni bazen. Pored toga

Wellness i Spa centar nudi veliki broj atrakcija. Od ostalih sadržaja izdvajamo slanu sobu, tri vrste sauna (finska, bio, soft), parno kupatilo,kaldarijum, hidromasažnu kadu za 6 osoba, tropski tuš, potezno vedro, hladnu sobu, relax sobu sa tepidarijumima, tunel iznenađenja, sobe za masažu, teretanu.

Banket i Biznis centar
U ponudi hotela Sunce se nalaze i tri banket sale, pogodne za organizaciju različitih vrsta seminara, konferencija i radnih sastanaka. Sve sale su klimatizovane, opremljene projektorima, tablama za pisanje i bežičnim internetom.

Bussines centar je poslovni kutak opremljen računarima i dodatnom opremom svojim gostima pruža mogućnost rada u prijatnom ambijentu Hotela Sunce.
Tokom boravka u Spa centru stoji Vam na raspolaganju bar sa ponudom različitih ceđenih sokova i osvežavajućih pića.

Restorani
Hotel Sunce svojim gostima nudi dva restorana, od kojih je jedan pansionski sa Biffe postavkom, u kome gosti hotela mogu da uživaju u različitim ukusima hrane koju je sa velikim zadovoljstvom osmislio Šef kuhinje.

U sklopu pansionskog restorana je terasa sa pogledom na gradski park i reku Moravicu, koja pruža poseban ugođaj našim gostima. Drugi, A La Carte restoran, svim gostima nudi specijalite domaće i internacionalne kuhinje kao i pažljivo odabranu vinsku kartu.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.