★★★★★
100
5000
avionom
ultra all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, porodične sobe, fitnes, aqua park
balkon, klima uređaj, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
hotel Cesars Resort Side 5* se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 5 km od antičkog grada Side, 65 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od mesta Manavgat.
Hotel je otvoren 1989. god, a poslednji put je delimično renoviran 2021. god. i prostire se na površini od 40.000 m2. Hotel ima ukupno 693 sobe raspoređene u dva bloka: glavna zgrada sa pet spratova sa ukupno 398 soba i jedna petospratna anex zgrada koja je okrenuta ka strani bazena (Pool Side), sa ukupno 295 soba.

Hotelska ponuda:
restoran, bar na plaži, bar pored bazena, bar na plaži, dva a la carte restorana (italijanski i turski - jednom u toku boravka u jednom od njih, uz neophodnu rezervaciju), lift, centralni klima uređaj (ograničeno vreme rada po hotelskim pravilima), teniski teren (uz depozit), TV sala, otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernja animacija, igralište za decu, besplatan Wi-Fi internet u lobiju sa ograničenim protokom.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sobna usluga, masaža, spa i kozmetički centar, telefon, uvozna i flaširana pića, pića u konzervi, turska kafa, sveži voćni sokovi, sladoled, nargila, servis za pranje rublja, Wi-Fi internet osim u lobiju, internet kutak, frizer, supermarket, fotograf, suvenirnica, butik, prodavnica kože, doktor, depozit za teniski teren, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, bilijar, sportovi na vodi, kompjuterske igre,

Plaža:
hotelska plaža je peščano-šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Ishrana:
ultra All Inclusive – “sve uključeno” - samoposluživanje, izbor više jela, doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, pet uvoznih alkoholnih pića, a la carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka u jednom od njih, bar na plaži. All inclusive koncept hotela Cesars Resort 5* ne uključuje: ostala uvozna pića, specijalna vina, sobnu uslugu, sve vrste flaširanih i pića u limenci, nargilu, sveže voćne sokove, sladoled.

www.cesars.com.tr