Kosta Brava (13)

Opis Kosta Brava

Kosta Brava (Costa Brava) , ili u prevodu divlja obala, je region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona (Girona). Pored luksuznih hotela i apartmana sa vrhunskom uslugom, Kosta Brava pruža uživanje u izuzetno očuvanoj prirodnoj sredini, zato su samo za vas pripremljeni Kosta Brava aranžmani za predstojeću sezonu, gde ćete doživeti nezaboravno letovanje!

Kosta Brava letovanje - šarm koji je zastareva

Kada je u pitanju letovanje Kosta Brava mnogim ljubiteljima Španije i njenog mora predstavlja omiljeni, ako ne i jedini izbor. Razloga za to ima pregršt ali verovatno je da tome pre svega doprinosi jedinstvena kombinacija kulturnih znamenitosti, čistog mora, beskrajnih plaža i neuporedive prirodne lepote.

Slobodno vreme, između sunčanja i kupanja, možete iskoristiti da se vratite u prošlost odlaskom u srednjevekovni dvorac u Tossa de Mar-u ili da posetite jedan od najviđenijih muzeja na svetu, muzej čuvenog slikara i ekscentrika Salvadora Dalija.

Ako ste željni izleta, Kosta Brava letovanje će vam pružiti dosta toga, ali je svima verovatno najomlijenija poseta Barseloni koja se nalazi među 5 najposećenih destinacija sveta ovog veka, uz sve njene znamenitosti koje privlače milione posetilaca.

Među njima se naročito ističe Kolumbov spomenik, vidikovac grada i luke Montjuic, Olimpijski stadion, Špansko selo - Pueblo Espanol, Trg Espanja - Plaza Espana, avenija Gran Via de les Corts Catalanes, poznatija u skraćenom nazivu Gran Via, ali i avenija Paseo de Gracia.

Ljubitelji arhitekture nikad ne propuštaju da navedu i zgrade koje je projektovao arhitekta Gaudi, kuća Batljo - Casa Batllo, Casa Mila - poznatija kao La Pedrera (u prevodu kamenolom ili kamena kuća) i nadaleko čuvena i nikada završena Sagrada Familia, koja je svojevrstan simbol Barselone. Pored Gaudijevih remek dela, posetite i gotsku katedralu Santa Eulalia i gotsku četvrt Barrio Gotico, ako uživate u ovom neobičnom kitnjastom stilu, a svi ljubitelji fudbala pravac na stadion Camp Nou.

Kosta Brava hoteli

Hoteli u Kosta Bravi su najčešći i najbolji vid smeštaja za sve goste koji se odluče za ovu prestižnu destinaciju, gde vas očekuje vrhunska usluga i odmor kakav ste zaslužili. Naša agencija Supernova Travel je za vas probrala samo najbolje hotele u kojima možete odsesti, a takođe se informišite o našim Kosta Brava last minute (i first minute) ponudama, i rezervišite svoje Kosta Brava putovanje što pre!