apartmani
20
150
autobusom, sopstveni
najam
parking, internet
Vila Rodolfos Inn

Opis

VILA RODOLFOS INN STUDIOS (40.62612562419306, 24.57135911573935)
se nalazi na samoj plaži, 100m od centra Limenarije. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom ili drugom spratu i opremljene su čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče), frižiderom, kupatilom, TV, klima uređajem (uz doplatu 5 € po danu na licu mesta) i terasom. Neke smeštajne jedinice imaju pogled na more. U vili je dostupan Wi-Fi internet, ali agencija ne garantuje za kvalitet signala i postojanost rada. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.
Vila ima svoj privatni parking.

PEŠKIRI – DA
KLIMA – DA (uz doplatu 5 € po danu na licu mesta)
WiFi – DA
PARKING – DA

Struktura:
1/2 STD = Dvokrevetni studio sa francuskim krevetom.
1/2 STD ECO* = Dvokrevetni studio sa francuskim krevetom koji se nalazi u potkrovlju. Kuhinja kod ovog studija je izdvojena na terasi.
1/3 STD = Trokrevetni studio sa jednim francuskim i jednim singl krevetom.
1/4 APT DPL = Četvorokrevetni duplex apartman sa dva singl kreveta u jednoj sobi, dva singl kreveta u drugoj sobi i kuhinjom odvojenom od spavaćeg dela.

*Grčki standard za singl krevet je 75x185cm, za francuski krevet 120x185cm, za pomoćni ležaj 65x175cm
*Kuhinje u apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su samo za pripremanje laganih obroka. Ukoliko planirate pripremanje raznovrsnijih i obilnijih obroka, predlažemo da ponesete dodatnu šerpu, veliki nož, kuhinjsku krpu, kutlaču i sl.
*Internet u vilama nije namenjen profesionalnoj upotrebi, a jačina signala, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavise isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora
*Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže
*Sve razdaljine su preuzete sa Google mapa i informacionog su karaktera