★★★★★
30
autobusom, sopstveni
polupansion, all inclusive
bazen, restoran, internet, porodične sobe, spa i velnes
terasa, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

HotelCronwell Platamon Resort smešten je na zlatnoj obali Egejskog mora u živopisnoj regiji Pieria, izmedju Platamona i Nei Poria. Glavna zgrada modernog dizajna i vile i apartmani zauzimaju gotovo 6 hektara mediteranskih vrtova. Ovo mesto je jedinstveno: skladna kombinacija planinskog područja i magične obale i idealno okruženje koje čine Olimpus i drevni dvorac iz 12. veka, pretvaraju uobičajeni hotel na plaži u savršenu polaznu tačku za istraživanje. Cronwell Platamon Resort kreiran je specijalno za porodični odmor. Ovde ćete naći idealno mesto za dečiju zabavu, kao i mir i tišinu za roditelje. Kompleks hotela je podeljen u 2 zone: za decu i za odrasle. Dečija infrastruktura nalazi se odvojeno, u prostoru izdvojenom od ostalih gostiju. Odrasli mogu uživati ​​u zoni sa vlastitim bazenom i barom, SPA centrom, noćnim klubom i tavernom. Područje ovog velelepnog resorta iznosi 6 hektara i čine ga: park-zona, voćnjaci, prekrasna peščana plaža, bazeni s vodenim atrakcijama i fantastičnim pejzažima u kojima ćete naići na čarobnu atmosferu: sunce, more, zabavu i legendarno grčko gostoprimstvo.

Sve sobe imaju kupatilo, prostor za spavanje i terasu. Sve su opremljene klima uređajem, satelitskom TV, telefonom, sefom (uz doplatu), frižiderom, fenom za kosu i pogledom na more i planinu.

Hotelski sadržaji i usluge uključuju: dva otvorena bazena, dečji bazen, teniski teren, parking, restoran i taverna, dečje igralište, bar na plaži, mini klub, stoni tenis, bilijar, mini market, internet kutak, bioskop na otvorenom, sala za konferencije, spa centar sa saunom, hidromasaža, teretana, zatvoreni bazen ...

Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive.

GPS KOORDINATE: 39.984618, 22.634486