Sivota (14)

OPIS

Sivota - idealan aranžman za ljubitelje egzotičnih destinacija za mirno letovanje u Grčkoj na kopnu. Samo mesto Sivota - zapravo jeste ribarsko selo, u čijoj se blizini nalaze najlepša ostrvca i plaže Grčke na Jonskom moru. Upravo zato je aranžman za letovanje u Sivoti savršen izbor, ako volite izgled tropskih destinacija, nadomak naše zemlje. Pogledajte korisne informacije o Sivoti, koji su Sivota apartmani i hoteli u ponudi Supernova Travel agencije i odaberite narednu destinaciju za leto u Grčkoj.

Sivota - lokacija u Grčkoj i druge korisne informacije

Sivota (Grčka) je deo prefekture Tesprotija i udaljena je 25 km od popularne luke Igumenica. Odličan je izbor za sve koji žele da provedu miran i opušten odmor u mestu koje još odoleva masovnom turizmu.

Apartmani u Sivoti ili iznajmljivanje vila su idealan izbor, kao i smeštaj u jednom od nekolicine luksuznih rizorta, koji nude mir, daleko od gužve i vreve. Sivota je mesto gde prirodne lepote, intenzivan kolorit i čista prozirna voda najviše dolaze do izražaja. Šumovita ostrvca oko Sivote vešto prikrivaju mnogobrojne plaže i ostavljaju neizbrisiv utisak ne sve koji na Sivoti provedu svoje letovanje.

Kome je leto u Sivoti namenjeno - duh i karakter mesta

Ovo živopisno seoce nestvarne lepote privlači značajan broj turista, od kojih je najviše Italijana. Oni se uglavnom odlučuju da posete Sivotu brodom iz pravca Ankone ili Venecije. Većina je ovde u avgustu, pa se može desiti da se u to vreme mora pričekati na sto u obližnjim restoranima.

Sivota je ušuškana u podnožju planina na kojima dominiraju čempresi, borovi i maslinjaci. Brdovita Tesprotija i nešto hladnije jonsko more čine ovo mesto idealnim za one koji ne podnose velike vrućine.

Plaže u Sivoti

Mnoge plaže Sivote (ovog područja) dostupne su isključivo čamcima. Čamci se mogu iznajmiti na skoro svakoj plaži, pa se tako može organizovati i jedan celodnevni izlet. Zbog svog izuzetnog položaja, Sivota je idealna polazna tačka i za izlete do grada Krfa, ostrva Paxsos, Antipaxos, i mnoga druga.

Bella Vraka plaža - ostrvce Megalo Mourtemeno

Jedna od najpopularnijih plaža Sivote je čuvena Bella Vraka, koja se nalazi na ostrvcetu Megalo Mourtemeno. Do plaže se može stići i peške, prelaskom preko uskog peščanog spruda koji povezuje ostrvce sa kopnenim delom. Iako je većina plaža ugodnija za plivanje, ova plaža je jedinstvena po svom specifičnom izgledu i lepoti. Za ljubitelje sportova na vodi, Bella Vraka je pun pogodak.

Mikri Ammos plaža - idealna za mlađu populaciju

Veoma popularna plaža sa dobrom muzikom i opuštenom atmosferom je Mikri Ammos plaža. Odlično je organizovana, pa nije potrebno brinuti za ležaljke i suncobrane. Bistra prozirna voda odlična je za plivanje, ali zbog prisustva izvora sveže vode, mnogima je hladna. Za mlađu populaciju koje svoje letovanje provodi na Sivoti, ovo je idealna opcija.

Mega Ammos

Među porodicama sa decom daleko je popularnija plaža Mega Ammos. Posuta je sitnim šljunkom i opremljena svime što je potrebno.

Karvouno beach - zaštićena plaža

Nešto skuplja, ali daleko udobnija varijanta može biti boravak na plaži Karvouno. Ovo je zaštićena plaža na kojoj oni koji žele mir može spokojno uživati u njenom belom pesku i izuzetno čistoj vodi.

Zeri beach - ronilački raj

Veoma lepa plaža sa prijatnom atmosferom je Zeri. Odlična je za ljubitelje plivanja i ronjenja.

Pisina - Plava laguna

I naravno, van svake konkurencije je čuvena plaža Pisina poznata i kao Plava laguna na kojoj je snimljen i istoimeni film. Uglavnom je uvek prepuna, pa se većina onih koji provodi svoje letovanje na Sivoti odlučuje da je posmatra prilikom vožnje čamcem.

Oni koji žele pravi odmor, daleko od svake buke i strke, ovde mogu pronaći svoje idealno mesto. Ovde letovanje u Grčkoj dobija jednu posebnu dimenziju, pa većina turista ima osećaj kao da su na Karibima. Za raznovrsne opcije koje nude Sivota apartmani kao i drugi smeštaj na Sivoti, turistička agencija Supernova Travel nudi interesantan izbor. Oni koji pak žele da iskoriste najviše od svog letovanja u Grčkoj, mogu redovno pratiti akcije, popuste, kao i aktuelne first i last minute ponude.

Koji smeštaj izabrati za savršeno Sivota letovanje

Kada je u pitanju Sivota, apartmani su posebno popularan izbor pa savetujemo da pogledate apartmane iz naše ponude. Za raznovrsne opcije prilikom izbora apartmana, vila i hotela u Sivoti, turistička agencija Supernova Travel nudi širok izbor. Ako želite da iskoriste najviše od svog letovanja u Grčkoj, možete redovno pratiti akcije, popuste, kao i aktuelne first i last minute ponude u okviru naše agencije, pošto je Sivota posebno popularan aranžman za letovanje. Sivota aranžmani u Supernova Travel agenciji čekaju na vas!"