apartmani
40
autobusom, sopstveni
najam
internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Vila Flower

Opis

Vila Flower - nalazi se na oko 40m od obale u potpuno prirodnom okruženju sa prelepim dvorištem. Idealna je za porodičan odmor zbog roštilja u dvorištu, čišćenja na pola smene, kao i mogućnosti pranja veša u perionici. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu, kao i signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Gostima je na raspolaganju i parking.
Fantastični apartmani na sjajnoj lokaciji...Kuća u kojoj je odnos prema gostima na prvom mestu... Prelepo dvorište, roštilj i parking... Soba br. 2 ima ulaznu terasu manje kvadrature.

Vila Flower Bungalovi - U dvorištu glavne kuće Flower, na oko 120m udaljenosti od iste, nalaze se bungalovi Flower. Smešteni su u prizemlju, imaju lepe, prostrane terase. Kuhinja je blago izdvojena od spavaćeg dela koji ima ili francuski i klasičan ili dva francuska kreveta. Čišćenje je na svaka tri dana, a gosti imaju mogućnost korišćenja mašine za veš. Svi imaju TV, internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Gostima je na raspolaganju i parking.
Flower bungalovi su jedan od najboljih smeštaja strukture bungalova u Toroniju. Odličan je za veća društva zbog roštilja i dvorišta. Toroni generalno ima nedostatak novijih smeštajnih jedinica, te su vam za sve zahtevnije goste pravi izbor kako kuća Flower, tako i Flower bungalovi.

GPS N39.98937/E23.89788