★★★★
10
autobusom, sopstveni
polupansion
Blue Dolphin

Opis

www.bluedolphinhotel.eu

Hotel Blue Dolphin je moderan hotel najviših standardnih kvaliteta i dizajna, koji se izdvaja na nivou gostoprimstva. U najboljem mestu na Halkidikiju, Sitoniji, u zagrljaju Toroneos zaliva, stvara jedinstven odmor koji prevazilazi sva vasa očekivanja. Plaža sa kristalno čistim morem, koja je samo nekoliko koraka od hotela, je mali raju.

Hotel se nalazi, 90 km od aerodroma u Solunu, 1.5 km od centra mesta Metamorfosi i 50 m od plaže. Hotel ima 170 soba. Sastoji se od 15 bungalova, izgradjen u tradicionalnom grčkom stilu. Izolovan je od buke i samim tim idealan je za ugodan porodični odmor. Velika bašta hotela sa divnim bojama, borova, svež vazduh i jako sunce, stvara osecaj opuštenosti i savršenu atmosferu. Uživajte u suncu i moru na plaži. Ovde vas čeka priroda u svom najboljem izdanju, zelenilo, puder beli pesak i plavi talasi su u potpunoj harmoniji.

Nudeci jedinstevne pogodnosti, kvalitet i vrhunsku uslugu. Hotel Blue Dolphin postavlja nove standarde gostoprimstva na obalama Halkidikija.

Sadržaj hotela: Od dodatih sadržaja gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, 3 bara, bazen, suncobrani i ležaljke na bazenu i plaži, SPA centar, mini club, igralište za decu, animacija za decu i odrasle, teniski tereni, teren za odbojku, teren za mini golf, bilijar sala, stoni tenis, menjačnica na recepciji..

Odmor znači opuštanje i podmladjivanje. Wellness spa centar u hotelu je zasnovan na filozofiji blagostanja, gde su telo i duh u savrsenoj harmoniji. Nudi specijalno dizajniranu opremu i kompletan asortiman usluga kao sto su djakuzi, sauna, parno kupatilo, tretman lica i tela, kose kao i masaže od iskusnih masera.