apartmani
autobusom, sopstveni
najam
internet
balkon, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Hotel Magdalena

Opis

Na oko 60 metara od najlepšeg dela plaže u Pefkohoriju, u mirnoj uličici, nalazi se hotel Magdalena. Ovaj hotel apartmanskog tipa blizu mora, se sastoji od dvokrevetnih (jedan bračni ili dva standardna ležaja) i trokrevetnih studija (jedan bračni i jedan standardni ležaj), smeštenih u visokom prizemlju (visina 180cm ) i na prvom spratu objekta.

Svi studiji imaju kuhinju – u okviru studija ili na terasi istog (rešo sa jednim grejnim poljem, manji frižider sa komorom i osnovni potrebni pribor), kupatilo, terasu i opremljeni su klima-uređajem (koristi se uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5€ dnevno) i flat televizorom sa satelitskim kanalima.
U vili Magdalena gosti ne dobijaju peškire. Veličina smeštajnih jedinica je cca 15-18 m² + terasa. Hotel poseduje recepciju, lobi i koktel-bar, a svojim gostima po promotivnim cenama nudi mogućnost doručka.

Hotel Magdalena poseduje određeni broj parking mesta koja se nalazi na 300m udaljenosti od hotela, iza „Fiki beach bara“. Parking se posebno naplaćuje, a više informacija možete dobiti na recepciji hotela.

GPS koordinate: N 39.990615, E 23.610408

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom studiju.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 3.0€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.