apartmani
300
autobusom, sopstveni
najam
bazen, internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, tv, internet
Hotel Ioli Village

Opis

Hotel Ioli Village se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, u ulici iznad mega marketa Masutis, na oko 300 metara udaljenosti od najlepšeg dela plaže.

Sastoji se od trokrevetnih i četvorokrevetnih studija smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice hotela, poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu sa garniturom za sedenje. Opremljene su klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu) i TV-om.

Hotelski kompleks i sobe su starijeg datuma. Hotel Ioli Village poseduje lep i veliki bazen, sa odvojenim delom za decu – preporuka za porodično letovanje. Za goste hotela korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su potpuno besplatni. Gostima je na raspolaganju bar gde u toku celog dana mogu uživati u toplim i hladnim napicima. Hotel poseduje restoran sa zatvorenim i otvorenim delom, Svakog dana se služi doručak i večera a doplata za isti se vrši na licu mesta po važećem hotelskom cenovniku.

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova, nije moguće da se garantuje konstantnu dostupnost signala i njegova jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 3.0€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.