apartmani
300
autobusom, sopstveni
najam
bazen, internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, sef, tv, internet
Hotel Hesperides

Opis

Hotel Hesperides se nalazi u mirnom delu Pefkohorija – poznatog letovališta za preporuku na Halkidikiju, na oko 300m udaljenosti od plaže.

Sastoji se od dvokrevetnih (jedan bračni ležaj ili dva standardna kreveta), trokrevetnih (bračni i standardni krevet) i četvorokrevetnih studija (bračni i dva standardna kreveta), koji se nalaze na prvom spratu objekta.

Sve smeštajne jedinice hotela, poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu ili zajedničku terasu sa garniturom za sedenje, i opremljene su klima-uređajem (uračunat u cenu u periodu 14.06-07.09), TV-om i sefom.

Hotel Hesperides poseduje izuzetno lep bazen sa ležaljkama i pratećim sadržajima. Za goste hotela, korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su besplatni, a eventualna konzumacija hrane ili pića pored bazena podrazumeva narudžbinu sa pool-bara. Radno vreme bazena je svakog dana od 9 do 20 časova, dok je bar pored bazena otvoren od 8.30 do 22.30 časova.

Hotel Hesperides nema sopstveni parking (parking mesta ispred hotela su javna i slobodna za korišćenje).

GPS koordinate: N 39.986181, E 23.617667

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Grčkoj, nije moguće da se garantuje konstantna dostupnost signala i njegova jačina, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apartmanu/studiju.

U cene nije uračunata grčka boravišna taksa. Trenutno, za hotel Hesperides ona iznosi 3.0€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta