apartmani
autobusom, sopstveni
najam
bazen, internet
terasa, klima uređaj, kuhinja, sef, tv, internet
Hotel Eolos (Aeollos)

Opis

Hotel Eolos (Aeollos) se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na svega dvadesetak metara udaljenosti od plaže.

Sastoji se od studija i apartmana, smeštenih u niskom prizemlju. Smeštajne jedinice su trokrevetni studiji/apartmani, koji imaju mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Sve smeštajne jedinice hotela poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu, i opremljene su klima-uređajem (uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5€ dnevno), TV-om, fenom i sefom (uz doplatu na licu mesta: 10 dana – 15€, 15 dana – 20€).

Hotel Eolos poseduje i bazen, a za goste hotela korišćenje ležaljki i boravak na bazenu podrazumevaju korišćenje usluge pool-bara i to po principu porudžbine bilo kog pića ili sendviča (u ponudi su sve vrste kafa, bezalkoholnih i alkoholnih pića, sladoledi, pice, sendviči i slično). Radno vreme bazena je svakog dana od 10 do 19 časova, dok je bar otvoren do 23 časa (ili duže ako ima gostiju). Hotel Eolos nema sopstveni parking.

GPS koordinate: N 39.98812, E 23.620152

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova, nije moguće da se garantuje konstantnu dostupnost signala i njegova jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 3.0€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.