apartmani
100
200
autobusom, sopstveni
najam

Opis

Apartmani Vula apartmani su prelepo uređeni apartmani udaljeni na 100 m od duge, peščane plaže. Od samog centra Stvarosa, gde se nalazi pešačka zona, kao i veliki broj kafića, restorana, barova i pekara, ovi apartmani udaljeni su samo 200 m. Objekat se nalazi u novom, mirnom delu Stavrosa, nedaleko od novoizgrađene crkve.

U neposrednoj blizini nalazi se i gradska peščana plaža koja se svojom dužinom od 10 km proteže do Asprovalte. Na samoj plaži postoji mnoštvo kafića i barova gde se preko dana mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani. Nedaleko od apartmana nalaze se i pekara i ribarnica, gde uvek možete nabaviti sveže pecivo i ribu.

Najbliži restoran u kom gosti mogu uživati u nacionalnoj kuhinji i savršenim grčkim specijalitetima je na samo 20 m od objekta, dok je najbliži supermarket udaljen 200 m. Aerodrom u Solunu je na oko 80 km.

Vula je okružena divnim vrtom punim zelenila i drveća. U dvorištu se nalazi i deo sa garniturom za sedenje koji gosti mogu koristiti. Svi apartmani urađeni su u veoma interesantnom i nesvakidašnjem stilu što ih izdvaja od ostalih apartmana u Stvarosu.

Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom uvek se mogu parkirati ispred samog objekta, iako ne poseduje sopstveni parking. Fantastična lokacija i divno uređen vrt čini ovaj objekat idealnim za sve generacije.
*Klima uređaj – 5 eura po danu
*Wi Fi internet gratis
*Čišćenje i promena posteljine na pola boravka.


Uslovi i način plaćanja:

Plaćanje se vrši u dinarima. Za aranžmane u inostranstvu gde je cena iskazana u EUR, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

AVANSNO:
- Gotovinom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre početka usluge.

NA RATE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima građana.
- Uplata avansa od 40% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master) na 3 rate bez kamate;

PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE:
- Uplata avansa od 40% aranžmana, a ostatak na 6 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.