★★★★★
KM 15 - Safaga Road, Hurgada, Egipat
10
avionom
all inclusive
bazen, internet, privatna plaža, porodične sobe, spa i velnes, aqua park, animacija
terasa, klima uređaj, tv, mini-bar

Opis

Lokacija: Albatros Palace Resort, jedan od luksuznijih hotela lanca Pickalbatros, u južnom delu Hurgade, udaljen 12 km od Sakale, 7 km od Memše i od aerodroma 10 km. Ekskluzivni hotelski kompleks prostire se na 72.000 m2 površine, sa lepo uređenim vrtovima, bazenima i peščanom plažom-lagunom koju karakteriše izražena smena plime i oseke i ponton do obližnjeg koralnog grebena. Gosti bez doplate mogu da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Sadržaj hotela: Hotel ima glavni i 6 a-la carte restorana, kao i 8 barova raspoređenih po celom kompleksu, wi-fi u lobiju, menjačnica, prodavnice, salon lepote i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Tri spoljašnja bazena za odrasle (2 se greju zimi) i jedan za decu sa 2 tobogana, đakuzi (5 povezanih u jedan bazen), stoni tenis, pikado, bilijar, mini golf i tenis tereni u susednom hotelu Beach Albatros Resort, teretana, teren za odbojku i mini fudbal, spa centar u sklopu koga su prostorije za opuštajuće masaže, sauna, parno/tursko kupatilo, vishy tuš, mini klub i igralište uz animaciju za najmlađe goste.

All Inclusive Concept

Ishrana: all inclusive – “sve uključeno” - doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).