★★★★★
10
avionom
all inclusive
bazen, restoran, internet, privatna plaža, spa i velnes, aqua park
terasa, klima uređaj, tv, mini-bar

Opis

Lokacija:
Hotel Hilton Hurghada Plaza se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, udaljen od Sakale oko 8 km i 13 km od aerodroma. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Hotel je kompletno renoviran 2019. godine.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran i nekoliko a la karte restorana, nekoliko barova, 2 bazena za odrasle, bazen za decu sa toboganom, igralište za decu, animacije, mini klub, diskoteka, fitnes centar, SPA centar, stoni tenis, tereni za tenis i odbojku, sportovi na vodi, besplatan WI-FI internet u celom hotelu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen. Deluxe sobe nemaju balkon/terasu, dok superior sobe imaju balkon/terasu.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno"- doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

All Inclusive koncept

Udaljen je oko 8km od Sakale (starog turističkog centra grada) i oko 13km od aerodroma Hurgada. Hotel je u potpunosti renoviran i otvoren 2019. godine, sastoji se od glavne zgrade koja ima 6 spratova i aneks zgade u kojoj su smeštene premium sobe. U ponudi ima 495 moderno sređenih smeštajnih jedinica. Jedan je od prvih i najpoznatijih hotela u Hurgadi. Zbog svoje kvalitetne usluge, raznovrsnog sadržaja i dobre lokacije preporučuje se gostima svih uzrasta.