★★★★★
200
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, internet, porodične sobe, fitnes, spa i velnes, animacija
klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar
Hotel Regent Porto Montenegro

Opis

Lokacija
Regent Porto Montenegro hotel smešten je u srcu poznatog nautičkog naselja – Porto Montenegro, u okviru koga se nalazi jahting klub i usluge jedrenja svetskog standarda, veliki izbor restorana i barova kao i veliki broj maloprodajnih objekata, od najfinijeg izbora vina do luksuzne mode. Hotel je odlično povezansa tri međunarodna aerodroma – Tivat (4,6 km), Dubrovnik (47km) i Podgorica (90km). Pomenuti aerodromi nude dobre veze za čarter i redovne linije, kao i mogućnost sletanja privatnim avionima.

Hotelski sadržaji
U ponudi su otvoreni bazen, spa i Welnes centar. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. U otmenom ambijentu restorana gosti mogu uživati u izvrsnim jelima, dok bar Library, zimska i italijanska bašta, kafe Gourmet Corner i salon Regent nude raznovrsniju ponudu jela i zabavnih sadržaja. Spa centar Regent sadrži tursko i parno kupatilo, saune, teretanu i zatvoreni bazen. U blizini hotela nalaze se tereni za tenis i skvoš i kuglana. Marina svetske klase sa 250 vezova nudi vrhunski jahting klub i kompletne sadržaje za jedrenje. Na raspolaganju su brojni kafei, restorani kraj mora i ekskluzivne prodavnice u kojima se prodaju proizvodi domaćih i internacionalnih brendova, od izvrsnih vina do luksuznih modnih artikala.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža
Gosti hotela mogu koristiti neku od obližnjih plaža. Najbliža je oko 200 m od hotela.

Ukoliko vaša morska destinacija ove godine bude Tivat letovanje ćete provesti u živopisnom gradiću koji poslednjih godina postaje omiljena destinacijama turistima širom sveta. Razlog tome se krije u šarmu ovog grada, ali i njegovoj luksuznoj marini Porto Montenegro koja ga je stavila na mapu ljubitelja jahti i luksuza.

Tivat - najmlađi grad Boke Kotorske

Tivat je mali grad, smešten u centralnom delu Bokokotorskog zaliva. Atraktivni Tivat je najmlađi grad Boke Kotorske, a ujedno i jedni primorski grad Crne Gore koji poseduje aerodrom.

Osim što je pristupačan turistima iz ostatka sveta, iz njega možete s lakoćom obići i ostatak Crne Gore. Iz Tivta se do Kotora stiže brzo, za 10-ak minuta, kroz moderan tunel „Vrmac“. Herceg Novi udaljen je (trajektom) 19 km, a Budva, prema jugu, 24 km.
Letovanje u Tivtu - užitak u idealnim uslovima

Oni koji već godinama unazad putuju u Tivat letovanje završavaju odmorni, sveži i preplanuli, zahvaljujući dealnim klimatskim uslovima koje ovaj grad nudi. Tivat Ima više od 200 sunčanih dana godišnje, pa su plaže u Tivtu popunjene tokom cele sezone.

Zastupljena je blaga mediteranska klima, bujna vegetacija i kristalno bistro more, koji čine idealnu kombinaciju za prijatan odmor. Takođe, vazduh je okrepljujuće blag, pa će, ukoliko otputujete u Tivat letovanje značiti i preporod!

Uz destinaciju kao što je Tivat Crna Gora se može pohvaliti mestom koje odlikuje večno zelena vegetacija. Ovde rastu masline, kiparisi, palme, lovorika, mirta, limuni, narandže koje dozrevaju u cvetu i drugo tropsko bilje.
Tivat plaže - najlepše obale Crne Gore

Kada je u pitanju opština Tivat plaže koje ona nudi poznate su svim posetiocima crnogorskog primorja. Najveće blago ovog područja svako je plaža Plavi Horizonti, koju odlikuju sitan pesak i kristalno čisto more. Od centra Tivta do ovog raja vas deli svega 8 kilometara.

Druge, takođe popularne, plaže u Tivtu su Seljanovo, Regina, Belane, Kukoljina i Kalardovo.
Tivat letovanje - odmor uz obilazak atrakcija

Ukoliko se odlučite za letovanje u Tivtu, budite sigurni da ćete svakog dana imati šta da radite i pored uživanja na plaži. Možete obići renesansni letnjikovac koji se nalazi u centru grada, Ostrvo cvijeća ili ostrvo Sveti Nikola. Opcija je svakako i šetnja luksuznom marinom Porto Montenegro.

Ovo nautičko naselje, pored luksuznih smeštaja i jahti, podrazumeva i zbirku pomorskog nasleđa sa vrednim muzejskim eksponatima, veliki broj restorana i kafića, savršeno uređeno šetalište i prelep pogled na tivatsku rivijeru i more. Uz ovu atrakciju koju nudi Tivat Crna Gora je postala omiljena atrakcija ljubiteljima jahtinga širom sveta.
Tivat smeštaj - Tivat hoteli i vile

Ukoliko ste odlučili da ove godine posetite prelepi Tivat smeštaj slobodno poverite nama. Najbolje vile i hoteli u Tivtu dostupni su uz turističku agenciju Supernova travel, pa je na vama samo da pogledate našu ponudu.

Izaberite željeni smeštaj u Tivtu, i rezervišite ga što pre, jer interesovanje za ovaj primorski grad raste iz dana u dan. Spakujte kofere i uverite se zašto je letovanje u Crnoj Gori prvi izbor velikog broja turista.