★★★★
30
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, parking, internet
terasa, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija

Hotel Sato Resort nalazi se gotovo na samoj obali mora. Potpuno je renoviran 2014.godine.
Ovaj hotel kategorije 4* predstavlja jednu od najboljih hotelskih ponuda u ovom delu Crne Gore. Lokacija, sadržaji, kuhinja, ljubazno i profesionalno osoblje su prava preporuka za odmor i letovanje. Nalazi se gotovo na samoj obali mora.

Hotelski sadržaji

U sastavu hotela nalazi se restoran, kafana i aperitiv bar, besplatan wireless internet, otvoreni bazen, kao i sopstveni parking besplatan za goste hotela.

Usluga

Noćenje/ doručak ili polupansion, švedski sto

Plaža

Šljunkovita plaža je 30 m udaljena od hotela. Gostima su bez doplate na raspolaganju ležaljke i suncobrani.

 

Sutomore je smešteno nekoliko kilometara severno od Bara. Prostire se uz obalu sa 2 kilometra dugačkom peskovito - šljunkovitom plažom. Iznad Sutomora se izdižu brda obrasla četinarima i mediteranskim rastinjem, koje pruža poseban šarm ovom crnogorskom letovalištu.

Ovaj turistički centar je drumskim i železničkim saobraćajem odlično povezan sa svim gradovima u Crnoj Gori i zbog toga je u letnjoj turističkoj sezoni najposećenije letovalište ovog dela primorja.

Sutomore je gradsko naselje u opštini Bar, što pruža mogućnost upoznavanja i ovog popularnog letovališta i luke. Sutomore je idealan izbor za one koji žele miran odmor, ali i za ljubitelje noćnog provoda, jer ovo letovalište nudi sadržaj koji zadovoljava sve preferencije.

 

Sutomore znamenitosti - upoznajte sve atrakcije letovališta

Kada posetite Sutomore znamenitosti ovog letovališta će vas uveriti da mesto nudi više od lepih plaža i čistog mora. Posetiocima su izuzetno zanimljivi istorijski spomenici, poput tvrđave Haj-Nehaj.

Smeštena je na nadmorskoj visini od 230 metara, a na njenom ulazu je istaknut krilati lav, kao simbol Mletačke republike. Tu su i ostaci manastira Ratac, kao i crkva Sv. Dimitrija sa pravoslavnim i katoličkim oltarom, smeštena u okviru pomenute tvrđave.

 

Sutomore plaža - pogled na otvoreno more

Sutomore raspolaže plažama koje gledaju na otvoreno more, pa je boravak na njima uvek idiličan i zanimljiv svim generacijama. Pored plaža se možete opustiti u jednom od mnogobrojnih kafića koji su smešteni na terasama, sa kojih možete uživati u pogledu.

Dovoljno su mirne za sve one koji žele odmor, dok s druge strane, okolina plaža i šetališta raspolažu barovima, kafićima i drugim ugostiteljskim objektima koji nude odličnu zabavu za mlade. Plaže su opremljene ležaljkama i suncobranima, a tu su i brojne mogućnosti za vodene sportove i aktivan odmor.

 

Sutomore smeštaj - najudobniji apartmani na primorju

Kada je u pitanju Sutomore smeštaj uključuje odlične hotele i apartmane, u kojima će vaše letovanje biti vrlo udobno i prijatno. Smeštajni objekti su odlično opremljeni, a većina njih je skoncentrisana u neposrednoj blizini plaža i svih gradskih dešavanja, pa nema sumnje da će vas najlepši delovi Sutomora biti na dohvat ruke.

Ukoliko putujete u Sutomore apartmani će biti najmanji problem, jer je ponuda ovih smeštajnih objekata zaista velika. Kada su u pitanju apartmani Sutomore nudi najveći komfor, a na vama je samo da se odlučite za letovanje u ovom šarmantnom mestu.