★★★★★

Hotel Splendid Conference & Spa Resort

20
avionom, autobusom, sopstveni
noćenje sa doručkom
bazen, restoran, parking, internet, privatna plaža, fitnes, spa i velnes
klima uređaj, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija
Jedinstven hotel, najviše klase koji se nalazi na samoj obali mora i uz plažu, predstavlja vrh turističke ponude Crne Gore. Vodilo se računa o svakom detalju, od živopisnih vrtova i travnjaka, do elegantnog ulaza i prijatnog prostora recepcije. Mnogobrojne poznate ličnosti iz celog sveta bili su gosti ovog prestižnog hotela. Nalazi se na samoj obali mora uz sopstvenu plažu.

Hotelski sadržaji
Za uživanje u vrhunskim jelima i pićima na raspolaganju su glavni restoran sa terasom i izuzetnim Show cooking buffet stilom. Tu su još lobi bar, aperitiv bar u banket zoni, cigaret & vinski salon, bazen bar, eksluzivni restoran sa pogledom na more, plažni bar i restoran i wellness bar. Konferencijski centar je opremljen najsavremenijim uredjajima za održavanje svih vrsta sastanaka, konferencija , prezentacija...

Gosti hotela besplatno koriste garažu, ležaljke i suncobrane na hotelskoj plaži. Gosti koji se odluče za boravak u hotelu Splendid mogu koristiti i prevoz helikopterom jer je ovo jedini hotel na crnogorskoj obali koji ima heliodrom.

Wellness & spa
U okviru hotela se nalazi jedinstveni spa & wellness centar, s turskim kupatilom, zatvorenim i otvorenim bazenima , različitim saunama - termalne,parne, infracrvene, biljne. Masaže, fizioterapija, solarijum, saune, kozmetički centar pružaju mogućnost savršenog opuštanja i uživanja. Za goste koji žele da steknu ili ostanu u dobroj kondiciji na raspolaganju je potpuno opremljena sala za vežbanje.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto. Postoji mogućnost doplate za uslugu polupansion

Plaža
Peščanu hotelsku plažu od hotela deli samo šetalište ( širine oko 5 m). Gostima hotela su na raspolaganju ležaljke i suncobrani bez doplate, a za osveženje i hranu plažni bar.