★★★★
20
avionom, autobusom, sopstveni
polupansion
bazen, restoran, parking, internet, spa i velnes
balkon, klima uređaj, sef, tv, internet, mini-bar

Opis

Lokacija
Savremeni hotel visokog kvaliteta, nalazi se pored poznate bečićke plaže.
Odličan je izbor za porodični odmor. U ovom hotelu, stvoren je ambijent bezbrižnog odmora punog radosti uz komforne sobe koje imaju dovoljno prostora za dečji krevetac, uz zdravu, organsku hranu i piće od domaćih proizvođača, animatore i mnoštvo prilika za uživanje i zabavu.

Hotelski sadržaji
Uz restoran, aperitiv bar, caffe poslastičarnicu , internet kutak u lobby baru, wireless internet, frizerski salon i vešeraj, ponuda hotela dopunjena je sadržajima kao što su; TV , profesionalna bilijar sala, kongresni centar sa tri sale , wellness centar u okviru koga rade jedan zatvoreni i tri manja otvorena bazena, ,sauna, tursko kupatilo i jacuzzi. Medical centar koji nudi profesionalne masaže, i piano sala obogatili su i ucinili raznovrsnijom ponudu ovog hotela, čiji gosti takođe mogu koristiti i hotelsku plažu pored koje se nalaze Tequila bar i Express restoran.

Plaža
Samo šetalište (širine oko 5 metara) deli hotel od sopstvene plaže koja pripada poznatoj peščanoj plaži u Bečićima. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani bez doplate. Bar na plaži je takodje gostima na raspolaganju.